For meg som fotograf er det å ha en shoot, en fotografering, etterhvert blitt en ganske kjent sak. Jeg har opplevd litt av hvert- fra brudepar ute i øsende regn, til lettkledte fotograferinger av dama i gata, til nyfødte bebiser som tisser på sakene mine. Du som kunde derimot. Kanskje har du ikke vært hos fotograf siden du var konfirmant? Kanskje har du aldri vært hos fotograf?

Mange av mine kunder har ofte en del spørsmål i forkant av fotograferingen sin. Andre igjen vegrer seg kanskje for å spørre, og tenker at “dette er jo helt teite ting å lure på, så sikkert best om jeg ikke blander meg”. Svaret her er: slettes ikke! Spør ivei! Jeg svarer mer enn gjerne på det du måtte fundere på. Jeg er jo ikke mer beskjeden enn at målet for hver shoot alltid er at dette skal bli det beste jeg har gjort hittil. Hvis du, kunden og oftest modellen, til gjengjeld spør og engasjerer deg? Perfekt! Sammen kan vi lage noen råstilige bilder!

Derfor folkens, tenkte jeg å lage en liten serie her på bloggen med tips og triks til deg som snart skal på fotografering med LeneKristine. Først ut; BRYLLUP!

Fotograferinger som boudoir, nyfødt og Still Child følger etterhvert.

Stay tuned!