Vi savner dere!
Det som gir våre hverdager mening er de spennende og ofte rørende 
møtene med kundene våre, men i den tiden vi er i nå kan vi ikke arbeide 
med mennesker på den nære og gode måten vi ønsker.
En stund framover må vi alle holde sikker avstand til hverandre.
Mest av alt for å beskytte de blant oss som ikke tåler så mye, men som gjerne betyr aller mest for oss. 

I går kveld skulle jeg egentlig sittet i Salone Margherita Theatre i Roma på premieutdelingen til World Photographic Cup, men i stedet gjør jeg mitt bidrag i dugnaden og holder meg inne og hjemme.

Som for mange andre selvstendige og bedriftseiere ble arbeidet og inntekten min brått og brutalt stoppet 12.mars. Siden en stor del av min årsomsetning kommer nettopp i halvåret vi går inn i nå, og består i veldig stor grad av bryllup og konfirmasjoner, må jeg bare forberede meg på at 2020 slettes ikke blir som det bare for noen uker siden så ut til å bli. Jeg er jo et pittelite foretak, uten all verdens å tære på, og må innrømme at tiden vi fortsetter å bevege oss inn i kjennes fryktelig skummel. 

Derfor kommer min lille oppfordring – støtt opp om de lokale bedriftene i de vanskelige tidene, slik at de kan fortsette å eksistere på andre siden av denne rare, skumle tida. 

Jeg setter så uendelig stor pris på all støtte ❤️ Og husk at du kan hjelpe selv om du ikke har anledning til å bidra  i kroner og øre:

📸 Ikke avbestill, flytt heller fotograferingen! 
📸 Gi venner og familie en oppmerksomhet i form av gavekort! Det bestilles enkelt og greit her: https://www.lenekristine.no/kjop-gavekort/
📸 Del innlegg på Insta og Facebook, og link til hjemmeside
📸 Reager på innlegg, veldig gjerne med ❤️ eller 😲 da disse veier mer i Facebook sine algoritmer
📸 Fremsnakk! Anbefal til venner og bekjente. Jungeltelegrafen skal man ikke kjimse av
📸 Har du allerede vært på fotografering hos meg, og har tenkt litt på om du skulle bestille print, produkter eller filer – gjør det nå! Jeg begynte nylig å selge høyoppløselige filer også, dette gjelder selvfølgelig for både nye og gamle kunder! Slike bestillinger kan enkelt gjennomføres på en trygg og smittefri måte, og du blir en uvurderlig viktig inntekt for meg i en vanskelig tid! Send meg en mail, så ordner vi det i en fei!