Bryllupsfotografering på Senja. Fotograf LeneKristine

BRYLLUPSFOTOGRAF PÅ SENJA

Skal dere gifte dere på Senja, og er på utkikk etter en fotograf? 
Kanskje det er meg?

Jeg har min base i Bodø, og reiser veldig gjerne nordover for det ærefulle oppdraget det er å få følge dere på den store dagen.

Jeg er lidenskapelig opptatt av jobben min som bryllupsfotograf, og legger alltid hjerte og sjel i arbeidet jeg gjør. Dramatisk natur, eventyr og sagn er en stor inspirasjonskilde for meg, noe som definitivt kommer til syne i bildene mine. Og Senja er jo selveste eventyrøya!

Ta gjerne en titt på portfolioen min, eller sjekk bloggen for å se hele bryllupsfotograferinger. 

TA KONTAKT
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google