Så var vi kommet til januar og nytt år, og prislisten for bryllup har fått seg en oppdatering! Etterhvert som tiden går så gjør man seg alltid nye erfaringer, ser hva som er populært og som etterspørres, og ikke minst så lærer man mer om seg selv og egne evner og preferanser. Jeg sier det som det er – jeg blir bare mer og mer forelsket i bryllupsfotografering, og ønsker at det skal fortsette å være en stor del av min kalender. Derfor er jeg nå veldig glad for å endelig kunne vise fram den nye prislisten for bryllupsfotografering!

Det lille ekstra
En erfaring jeg har gjort meg de siste årene er at folk setter pris på det lille ekstra. Brudeparene mine sier de føler seg trygge, og at de får én ting mindre å passe på i forbindelse med bryllupet, fordi jeg er engasjert og bruker den ekstra tiden på å virkelig forstå hva de ønsker, på å lete frem valgmulighetene, speide etter og testfotografere lokasjoner og på å legge planer for fotograferingen tilpasset dem og deres bryllupsdag. At folk setter pris på dette varmer i hjertet fordi dette jo er min foretrukne måte å jobbe på – møysommelig og godt forberedt. Det er det som må til for å få resultatene og kvaliteten jeg søker. Men gode forberedelser og det lille ekstra tar også litt ekstra tid, og i valget mellom å øke prisene for å drive sunt eller senke kvaliteten for å rekke flere, er svaret ganske enkelt – kvalitet foran kvantitet.

En ekstra nyhet
Jeg elsker bryllupsfotografering for atmosfæren, øyeblikkene, kreativiteten og for eventyrene! Å få lov til å reise med brudeparene mine er virkelig en av de fineste konsekvensene av å være bryllupsfotograf. Og siden jeg jo har mine røtter i Sør-Norge kjennes det naturlig med en liten hyllest i form av å inkludere reisen i prisen på bryllupsfotografering i Oslo og Gudbrandsdalen også; i tillegg til Bodø.

Gifter du deg i Lofoten, Hardanger, eller andre steder i landet? Ikke fortvil, jeg reiser mer enn gjerne med dere. Ta kontakt så setter vi sammen en pakke som passer for dere. Les mer i prislisten.

En myk overgang
Dere som nå kanskje sitter midt i prosessen med å velge fotograf, og nå får en helt ny prisliste å forholde seg til, det blir en liten overgangskampanje. Ut januar 2021 vil dere kunne velge hvilken prisliste dere ønsker å booke fra – gammel eller ny.