Birgitte og Jan Are hadde valgt familiehytta i Dyping, Steigen som kulisse for sin store dag; og dermed skjønner du kanskje at det var duket for en intim og personlig feiring, i nydelige omgivelser. Jeg skulle få følge brudeparet hele bryllupshelgen sammen med min kjære, reklamefotograf Raymond Engmark, som brudgommens fotograf, second shooter og min assistent.

Som seg hør og bør i en nordnorsk sommer, hvor værmelding er som en runde bingo, ble vi servert utrygt, skiftende, litt-av-hvert-vær med et imponerende lavt skydekke. Som brudeparet så fint sa det: det blir bryllup – i telt – om vi så skal sette opp teltet inne (de hadde faktisk leid gymsal, og sjekket at teltet gikk inn). Det slapp de heldigvis. Det ble vielse ute på plattingen utenfor hytta, gruppebilde med alle gjestene ved låven, og portrettfotografering akkurat slik som vi planla. Regnet og uværet ventet til alle var kommet seg trygt under telttaket før det braket løs.

Tusen takk for ei herlig helg i magiske omgivelser <3

Vil du se mer? Se portfolioen min, eller hold øye med bloggen for flere bryllupsposter. Lurer du på om jeg kanskje er bryllupsfotografen for deg? Ta kontakt for en uforpliktende prat.